Zet mij voor een groep en ik ben gelukkig. Wat voor groep maakt niet uit. Kinderen, leerlingen, studenten, ouders of collega's, allemaal leuk. Doordat ik al ruim 12,5 jaar voor de klas sta, kun je met een gerust hart de les aan mij over laten. Kruip zelf lekker achterin met een kopje koffie en wie weet steek je er zelf ook het een en ander van op!

Omdat ik sociale media interessant vind, blijf ik goed op de hoogte. Ieder zijn eigen interesses, is het niet? En laat dat nou net zijn wat ik belangrijk vind. Laat vaklessen over aan vakmensen. Waarom mediawijsheid lessen geven als je er zelf helemaal niets mee hebt? Kost onnodig veel energie en voorbereiding, levert te weinig op. Uitbesteden is hier de beste optie. 


Of je nu zelf bijgespijkerd wil worden, of ouders meer handvatten wil geven of leerlingen wat wil leren. Ik ben je vrouw. 

37 jaar oud, moeder van 2 jongens, ik werk vier dagen per week in het MBO en rij het land door voor media-iq. Druk, druk, druk dus! Maar er is altijd tijd voor koffie, een goed gesprek over wat we voor elkaar kunnen doen en leuke opdrachten. 

Dus zoek je een manier om aan de slag te gaan met mediawijsheid, maar heb je geen idee hoe? Bel me dan voor een kop koffie, dan help ik je verder!